synnove logo

View the embedded image gallery online at:
https://www.bizonwheels.no/salgsvogner/synnove#sigProIdb5304ae333

Biz On Wheels har tegnet, innredet og produsert salgsvogn for Synnøve.

 

Fyr opp toastjernet og lag deg en "Meksikansk toast"

Se oppskrifter her: www.synnovekampanje.no.
Del din egen oppskrift og vinn et Synnøve-toastjern!

 

Historien

Synnøve Finden (1882-1957) ble født i den vakre, lille grenda Finden som ligger ved vannet innerst i en liten arm av Sognefjorden. Som budeie fikk hun tidlig et innblikk i gårdsarbeid.

 synnovedama

Starten på Synnøve Findens Ostefabrikk

Som en jente med tiltakslyst og pågangsmot utdannet hun seg til meierist og dro til hovedstaden Kristiania for å prøve lykken. Sammen med Pernille Holmen fra Hedmark åpnet hun Synnøve Findens Ostefabrikk i Oslo i 1928. Der ble pultostproduksjon satt i system for kommersiell produksjon. Med deres høye krav til kvalitet på råvarer og produkt, økte sakte men sikkert pultostens popularitet. På 30-tallet produserte de ansatte ost under dårlige kår og med lav lønn, men Pernille og Synnøve stod for alle måltider, og lot arbeiderene bo gratis. Synnøve vernet godt om sine oppskrifter og ideer, og historien forteller at hun en gang jaget en "snushane" fra Norske Meierier/Fellesmeieriet på dør med en piassavakost. Hun tok også patent på flere av ostetypene sine.

synnove omselskapet

Synnøve Finden Meierier

Meierimonopolet i Norge ble avsluttet på midten av 1990-tallet. I 1995 kjøpte Synnøve Finden Meierier et nedlagt meieri i Alvdal. Alvdal Meieri hadde drevet brunostproduksjon og behandlet ca. seks millioner liter melk. Bygget var imidlertid tømt for produksjonsutstyr. Det ble derfor bygget opp et moderne anlegg basert på en kombinasjon av brukt og nytt utstyr. Nyeste teknologi ble benyttet i de prosessene som var viktigst for å ha høy kvalitet og effektivitet. Sommeren 1996 sto anlegget klart, og høsten 1996 ble Synnøve Gulost lansert. I januar året etter ble Synnøve Brunost lansert.

 

Vi hjelper deg!

Ring P@@l i dag på +47 90 60 20 71

og få en uforpliktende snakk om ditt prosjekt eller send oss en epost til paal@bizonwheels.no

Vi vet og kan bygge gode kvalitets mobile salgsvogner, som får deg hurtig på veien... til suksess.

 

Webløsning ©2017 av Web Norge